Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах - Національний університет харчових технологій (My University, 2016)
Розглянуто сучасні проблеми викладання іноземних мов в немовних вищих навчальних закладах, застосуваня мультимедійних засобів та нових технологій для підвищення мотивації студентів при вивченні іноземної мови та підвищення ефективності навчання. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях. The modern problems of teaching foreign languages in non-language higher education, applications of multimedia and new technologies to improve the motivation of students in the study of foreign language learning and efficiency. Results and discussion can be used in the classroom and in further research.
Keywords: немовний заклад вищої освіти; викладання іноземної мови; іноземна мова; non-language universities