Використання нетрадиційних видів сировини при виробництві комбікормів - Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Сідлецький, М. Д. (My University, 2003)
В статті розглянуто можливість використання відходів ефіроолійних культур у складі комбікормів для відгодівлі тварин і птиці. Досліджено фізико-механічні властивості і хімічний склад відходів ефіроолійних культур. The possibility of using of waste essential oil crops at composition of mixed feeds for fattening animal and poultry have been considered in the paper. The physical and mechanical properties and chemical composition of waste essential oil crops have been investigated.
Keywords: нетрадиційна сировина; фізико-механічні властивості; відходи ефіроолійних культур; non-traditional raw material; physical and mechanical properties; waste essential oil crops; кафедра технології зберігання і переробки зерна