Gnitsevych, VictoriyaYudina, TatianaDeinychenko, LiudmylaNykyforov, RadionNazarenko, Iryna2019-06-062019-06-062018Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process / V. Gnytsevych, T. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov, I. Nazarenko // EUREKA: Life Sciences. – OÜ «Scientific Route».– 2018.– № 1.– P. 10-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29496The aim of this article is to investigate changes in the structure, color and microbiological parameters of milk-protein concentrates (MPC) made of buttermilk with the use of cranberry or viburnum purees in the process of storage. Necessary results were obtained after analyzing phase transitions, changes in color-parametric and microbiological characteristics of the studied products.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїpreservation of qualitymilk-protein concentratesdifferential scanning calorimetrycolor-parametric characteristicsmicroflorastorageзбереження якостімолочно-білкові концентратидиференціальна скануюча калориметріякольропараметричні характеристикимікрофлоразберіганняDefinition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage processArticle