Царук, Вікторія Вікторівна2022-05-262022-05-262022Царук, В. В. Аналіз можливості отримання органічних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з метою впровадження технологій на кондитерському підприємстві в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Вікторівна Царук ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 160 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37524кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівфруктово – ягідні цукеркиступінь глікемічностіпюре хурмипюре японської айвипюре чорної смородинифруктозаАналіз можливості отримання органічних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з метою впровадження технологій на кондитерському підприємстві в м. РівнеOther