Концептуальні методичні підходи до оцінювання рівня конкурентоспроможності підприємства - Закревська, Людмила Миколаївна; Герасименко, Олена Миколаївна (My University, 2019)
В статті досліджено концептуальні методичні підходи до оцінювання рівня конкурентоспроможності підприємства. Виявлено основні проблеми визначення конкурентоспроможності підприємства, з якими стикаються вітчизняні виробники. Обґрунтовано, що для достовірного оцінювання рівня конкурентоспроможності підприємство має постійно здійснювати аналіз всіх сфер своєї діяльності. In the article the conceptual methodical approaches to the estimation of the level of competitiveness of the enterprise are investigated. The main problems of determining the competitiveness of the enterprise, which are faced by domestic producers are revealed. It is substantiated that for reliable assessment of the level of competitiveness the enterprise should constantly analyze all spheres of its activity.
Keywords: кафедра економіки і права; конкурентоспроможність; competitiveness; підприємство; enterprise; метод визначення конкурентоспроможності; method of determination of competitiveness