Композицiя для виготовлення шинки (Патент на корисну модель № 91575) - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна (My University, 2014)
Композицiя для виготовлення шинки, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, сумiш для iн'ектування, воду питну, додатково мiстить м'ясо буйвола. Composition for the manufacture of ham containing lamb, salt, sugar, sodium nitrite, spices or black pepper, fresh garlic, blend for n chuvanna, drinking water, additionally contains Buffalo meat.
Keywords: шинка; ham; м'ясо буйвола; buffalo meat; баранина; lamb; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів