Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаФедурко, Іннa Андрiївна2015-07-132015-07-132014Патент на корисну модель № 91575 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Композицiя для виготовлення шинки / Москалюк О. Є., Гащук О. І., Федурко І. А. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201401052 ; заявл. 04.02.2014 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21560Композицiя для виготовлення шинки, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, сумiш для iн'ектування, воду питну, додатково мiстить м'ясо буйвола. Composition for the manufacture of ham containing lamb, salt, sugar, sodium nitrite, spices or black pepper, fresh garlic, blend for n chuvanna, drinking water, additionally contains Buffalo meat.uk-UKшинкаhamм'ясо буйволаbuffalo meatбаранинаlambкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозицiя для виготовлення шинки (Патент на корисну модель № 91575)