Характеристика та класифікація готелів - Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана Степанівна (My University, 2020)
Охарактеризовано головні послуг - розміщення і харчування та надана класифікація готелів. The main services - accommodation and food and the classification of hotels are described
Keywords: готелі; послуги; категорії; розташування; класифікація; рівень комфорту; hotels; services; categories; location; classification; comfort level; кафедра готельно-ресторанної справи