Петруша, Оксана ОлександрівнаАдамчик, Грета2023-03-222023-03-222019Петруша, О. О. Дослідження пористості мафінів із насіннями чіа сучасним цифровим методом / О. О. Петруша, Г. Адамчик // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 175-176https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39325Кондитерські вироби користується великим попитом у людей тому потребує постійного контролю. Пористість є одним основних показників, який характеризує рівень проведення технологічних процесів, якість сировини та рецептуру виробу. Confectionery products are in great demand among people and therefore require constant monitoring. Porosity is one of the main indicators that characterises the level of technological processes, the quality of raw materials and the product recipe.мафіннасіння чіапористістьцифровий методmuffinchia seedsporositydigital methodкафедра експертизи харчових продуктівДослідження пористості мафінів із насіннями чіа сучасним цифровим методомThesis