Дослідження пористості мафінів із насіннями чіа сучасним цифровим методом - Петруша, Оксана Олександрівна; Адамчик, Грета (My University, 2019)
Кондитерські вироби користується великим попитом у людей тому потребує постійного контролю. Пористість є одним основних показників, який характеризує рівень проведення технологічних процесів, якість сировини та рецептуру виробу. Confectionery products are in great demand among people and therefore require constant monitoring. Porosity is one of the main indicators that characterises the level of technological processes, the quality of raw materials and the product recipe.
Keywords: мафін; насіння чіа; пористість; цифровий метод; muffin; chia seeds; porosity; digital method; кафедра експертизи харчових продуктів