Шульга, Оксана СергіївнаЧорна, Анастасія Іванівна2018-07-232018-07-232018Шульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28067Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator.uk-UKїстівне покриттяконкурентоспроможністьedible coatingcompetitivenessкафедра експертизи харчових продуктівхлібпряникиbreadgingerbreadsКонкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуваннямThesis