Ізвольський, Євген Андрійович2024-09-092024-09-092024Ізвольський, Є. А. Дослідження зміни структурно-механічних властивостей під час замішування для створення тістомісильної машини безперервної дії продуктивністю 1300кг/год : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Ізвольський Євген Андрійович ; наук. керівник Юлія Станіславівна Теличкун. – Київ, 2024. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44669ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвтістомісильна машиназамішуваннямоделюваннякулачкивузелДослідження зміни структурно-механічних властивостей під час замішування для створення тістомісильної машини безперервної дії продуктивністю 1300кг/годOther