Рідкоус, Володимир Васильович2019-06-032019-06-032019Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по вуглекислому газу манометричним методом / В. В. Рідкоус // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. - Ч. 3. - С. 336.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29416Доведена можливість використання манометричного методу та аналітичних розрахунків для експрес-методу знаходження виділеного вуглекислого газу у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of gauge pressure method and analytical calculations for the purpose of determination of carbon dioxide released into the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been proven.uk-UKбродильна активність дріжджіввуглекислий газманометричний методfermentative yeast activitycarbon dioxidegauge pressureкафедра готельно-ресторанної справиВизначення бродильної активності дріжджів по вуглекислому газу манометричним методомArticle