Визначення бродильної активності дріжджів по вуглекислому газу манометричним методом - Рідкоус, Володимир Васильович (My University, 2019)
Доведена можливість використання манометричного методу та аналітичних розрахунків для експрес-методу знаходження виділеного вуглекислого газу у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of gauge pressure method and analytical calculations for the purpose of determination of carbon dioxide released into the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been proven.
Keywords: бродильна активність дріжджів; вуглекислий газ; манометричний метод; fermentative yeast activity; carbon dioxide; gauge pressure; кафедра готельно-ресторанної справи