Личак, АнастасіяФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2020-06-222020-06-222017Личак, А. В. Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності / А. В. Личак, Т. І. Федоренко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2017 р, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 162-163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31571Проаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.сирна пастажирокислотний складмайонезфундукcheese pastefatty acid compositionmayonnaisehazelnutкафедра технології оздоровчих продуктівКонструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінностіThesis