Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності - Личак, Анастасія; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Проаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.
Keywords: сирна паста; жирокислотний склад; майонез; фундук; cheese paste; fatty acid composition; mayonnaise; hazelnut; кафедра технології оздоровчих продуктів