Хімічний склад пряно-ароматичної та лікувально-профілактичної сировини - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович (My University, 2008)
В статті наведено інформацію про хімічний склад ефіроолійних культур. Ці рослини використовують у ветеринарії та в кулінарії. Кмин є максимально ефективною сировиною за цими властивостями (протеїн – 23,01 %, жир – 14,70 %). Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. In the article was produced information about chemical composition ethereality crops. These plants use in veterinary science and cookery. Cumin is maximally effective raw material in accordance with these properties (protein – 23,01 %, fat – 14,70 %). Application of ethereality crops may improve quality of animal production.
Keywords: кмин; ефірна олія кмину; cumin; cumin essential oil; премікси; premixes; кафедра технології зберігання і переробки зерна