Нове фільтраційне обладнання компанії “Техінсервіс” - Ровинський, Артем Дем’янович; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Левицький, Я. Г. (My University, 2009)
В статті обгрунтовано необхідність модернізації основного обладанння цукрових заводів, в тому числі заміну застарілого обладнання. Дана хара-ктеристика останніх розробок компанії “Техінсервіс”: фільтрів UFE-0,8 для фільтрування сиропів і клеровок, принцип роботи фільтрів-згущувачів TF, їх технічні характеристики, станцій фільтрування з їх використанням, переваги в транспортуванні, встановленні, експлуатації. In this article causes of necessity of basic equipment modernization, including renovation, are destribed; characteristics of the latest products of “Techinservice” company are given: UFE-0,8 filter system, principle of working of filter- thickener TF, their technical characteristics, filtration set with use of them; advantages of their transportation, installation, exploitation are described.
Keywords: якість білого цукру; фільтрування соків і сиропів; фільтраційне обладнання; фільтр-згущувач; станція фільтрування; quality of white sugar; filtration of juices and syrup; filtration equipment; filter-thickener; filtration set; кафедра технології цукру і підготовки води