Usatyuk, SvitlanaTyshchenko (Usatiuk), OlenaKlymash, Nataliia2018-05-122018-05-122016Usatiuk, S. Development of HACCP system for production of natural dry red wine / S. Usatiuk, O. Tyshchenko, N. Klymash // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27393The development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.enHACCP systemdry red winefood safetyсистема HACCPсухе червоне винобезпека харчових продуктівсистема HACCPсухое красное винобезопасности пищевых продуктовкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиDevelopment of HACCP system for production of natural dry red wineThesis