Волощук, Галина ІванівнаПашова, Наталія В’ячеславівнаБукшина, Людмила Семенівна2018-10-112018-10-112016Волощук, Г. І. Дослідження змін хімічного складу вуглеводів під час виробництва заварних сортів хліба із житнього борошна / Г. І. Волощук , Н. В. Пашова, Л.С. Букшина // Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016 – С. 48-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28312Проаналізовано вплив порошку топінамбура та іншої сировини на вміст цукрів у напівфабрикатах і житньому хлібі. Встановлено, що в контрольному зразку хліба та в зразку хліба з топінамбуром приблизно однаково накопичувалася кількість дисахаридів, внесення порошку топінамбура призводить до збільшення в хлібі фруктози. The influence of the artichoke powder and other raw materials for sugar content in finished products and rye bread. Found that in the control sample in the sample bread and bread with artichoke accumulated about the same number of disaccharide, making artichoke powder leads to an increase in bread fructose.uk-UKжитній хлібвміст цукрівтопінамбурінуліндієтичне харчуванняrye breadsugar contentartichokeinulindiet foodДослідження змін хімічного складу вуглеводів під час виробництва заварних сортів хліба із житнього борошнаThesis