Досвід розробки першої черги системи електронних навчально-методичних ресурсів технологічних дисц - Самсонов, Валерій Васильович (My University, 2006)
Представлена технологія розробки електронного засобу навчання, яка дозволяє створювати систему електронних навчально-методичних ресурсів. Система призначена для засвоєння знань, формування нових умінь, навичок, застосування і систематизацію їх, перевірку рівня засвоєння знань та корекцію його. The presented technology development of e-learning tool, which allows you to create a system of electronic teaching resources. The system is designed for learning, the formation of new skills, application and systematize them, check the level of learning and correction.
Keywords: навчально–методичні ресурси; технологічні дисципліни; електронні засоби навчання; СЕНД; educational-teaching resources; technological discipline; e-learning tools; SAND; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки