Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві - Дармограй, Аліна Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Хареба, Володимир Васильович (My University, 2024)
Дослідження присвячене впливу інноваційних інгредієнтів на якість та безпечність сирників, що дозволяє збагатити їхню поживну цінність та підвищити привабливість у сучасній українській кухні
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; сирники; льон; чіа; гарбузове пюре; кунжутна паста