Дармограй, Аліна ОлександрівнаКузьмін, Олег ВолодимировичСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаХареба, Володимир Васильович2025-01-222024Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві / А. Дармограй, О. Кузьмін, Н. Стукальська, В. Хареба // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : матеріали 1-ї Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 15 травня 2024 р., м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 132–135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46547Дослідження присвячене впливу інноваційних інгредієнтів на якість та безпечність сирників, що дозволяє збагатити їхню поживну цінність та підвищити привабливість у сучасній українській кухніThis study explores the impact of innovative ingredients on the quality and safety of syrnyky, enriching their nutritional value and enhancing their appeal in modern Ukrainian cuisineukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїстрави з сирусирникиінноваційні інгредієнтиякістьбезпечністьресторанна індустріяcheese dishessyrnykyinnovative ingredientsqualitysafetyrestaurant industryПокращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарствіThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0000-0001-6590-7170