Подвійні вольфрамати РЗЕ та деяких лужних металів - Голуб, Андрій Матвійович; Максін, Віктор Іванович; Перепелиця, Олександр Петрович (My University, 1972)
З водних розчинів одержані подвійні вольфрамати натрію, калію, рубідію із скандієм, ітрієм і деякими РЗЕ. Їх склад встановлено хімічним аналізом, сполуки вивчені методами ДТА та рентгенографії. Double tunystates of natrium, kalium, rubidium with scandium, itrium and some r.e.e. Composition of its determinate by chemical analysis, compounds are investigated by methods of DTA and X-ray.
Keywords: рентгенографія; подвійні вольфрамати; лужні метали; склад; методи; double tunystates; alkali metals; composition; methods; кафедра харчової хімії