Використання інноваційних IT-технології як інструменту підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі м. Трускавець) - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Широбокова, Анастасія Леонідівна (My University, 2024)
Готельні підприємства за для отримання переваг на ринку впроваджують у свою діяльність новітні IT-технології надають переваги. Актуальним є дослідження впливу інноваційних IT-технологій на підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу

Hotel enterprises, in order to gain advantages in the market, introduce the latest IT technologies into their activities, which provide advantages. Research on the impact of innovative IT technologies on increasing the competitiveness of hotel business enterprises is relevant
Keywords: готель; IT-технології; hotel; IT technologies; конкурентоспроможність; provide advantages; підприємств; competitiveness; кафедра готельно-ресторанної справи