Напрями збільшення обсягів виробництва молока в Україні - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2016)
Однією з основних проблем, що перешкоджає підвищенню ефективності виробничої діяльності підприємств молочної промисловості, є відсутність достатньої кількості основної сировини-молока. Нами виділено основні завдання щодо збільшення обсягів виробництва якісного молока в Україні. One of the main problems that hinders the improvement of production efficiency of dairy enterprises is the lack of a sufficient amount of the main raw material - milk. We have identified the main tasks for increasing the volume of production of quality milk in Ukraine.
Keywords: молоко; молочна промисловість; підприємства; напрями; milk; dairy industry; enterprises; directions; кафедра економіки праці та менеджменту