Насіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олій - Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2014)
Перспективним для закладів ресторанного господарства є розроблення принципово нових технологій високоякісної продукції з сільськогосподарської сировини, що має оздоровчий вплив на організм людини у поєднанні з відмінними смаковими властивостями. Perspective for institutions restaurants is to develop fundamentally new technologies of high-quality agricultural products from material that has a healthy effect on the human body, combined with excellent flavoring properties.
Keywords: олія; фітостерин; насіння кунжуту; oil; phytosterols; sesame seeds; кафедра експертизи харчових продуктів