Гулевата, Марина АнатоліївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-10-312014-10-312014Гулевата, М. А. Насіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олій / М. А. Гулевата, С. І. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17856Перспективним для закладів ресторанного господарства є розроблення принципово нових технологій високоякісної продукції з сільськогосподарської сировини, що має оздоровчий вплив на організм людини у поєднанні з відмінними смаковими властивостями. Perspective for institutions restaurants is to develop fundamentally new technologies of high-quality agricultural products from material that has a healthy effect on the human body, combined with excellent flavoring properties.otherоліяфітостериннасіння кунжутуoilphytosterolssesame seedsкафедра експертизи харчових продуктівНасіння кунжуту як нетрадиційна сировина для виробництва олійOther