Планування у тайм-менеджменті - Подоляко, Ольга Сергіївна; Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2022)
Розглянуті способи керування часом. Обгрунтовані принципи тайм-менеджменту. Considered methods of time management. Well-founded principles of time management.
Keywords: тайм-менеджмент; планування; час; time management; planning; time; кафедра економіки праці та менеджменту