Хліб, збагачений біологічно активними речовинами хмелю та кальцієм - Рак, Валентина Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна (My University, 2014)
Розроблено рецептуру хліба, збагаченого поліфенолами хмелю та кальцієм завдяки використання хмелю Злато Полісся, сухого знежиреного молока або лактату кальцію. Developed the formula of bread enriched hop polyphenols and calcium thanks to the use of hops Zlato Polissia, skim milk powder or calcium lactate.
Keywords: хліб; збагачення кальцієм; хмільова закваска; поліфенол; хміль; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; bread; enrichment of calcium; hop sourdough; polyphenol; hop