Рак, Валентина ПетрівнаЮрчак, Віра Гаврилівна2016-04-202016-04-202014Рак, В. П. Хліб збагачений біологічно активними речовинами хмелю та кальцієм / В. П. Рак, В. Г. Юрчак // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали ІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 23 грудня 2014. – Львів : Растр-7, 2014. – С. 230–232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22902Розроблено рецептуру хліба, збагаченого поліфенолами хмелю та кальцієм завдяки використання хмелю Злато Полісся, сухого знежиреного молока або лактату кальцію. Developed the formula of bread enriched hop polyphenols and calcium thanks to the use of hops Zlato Polissia, skim milk powder or calcium lactate.uk-UKхлібзбагачення кальціємхмелеві закваскиполіфенолароматичні сорти хмелюкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbreadenrichment of calciumfresh sourdoughpolyphenolaromatic hop varietiesХліб, збагачений біологічно активними речовинами хмелю та кальціємOther