Особливості функціонування ринку корпоративних облігацій в Україні - Чумак, Юлія Вікторівна (My University, 2014)
Ринок корпоративних облігацій України є важливим сегментом економіки, де підприємства можуть залучати довгострокові фінансові ресурси. The corporate bond market Ukraine is an important segment of the economy, and businesses can attract long-term financial resources.
Keywords: облігація; фінансові ресурси; bond; financial resources