Тести раннього попередження як засіб оцінки конкурентоспроможності страховика - Шашенко, Олександр Володимирович; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2019)
Визначено основні чинники забезпечення конкурентоспроможності страховика, досліджено категорію «фінансова надійність страхової компанії», запропоновано методику оцінювання фінансової надійності страхових компаній на основі використання тестів раннього попередження.
Keywords: кафедра маркетингу; тести раннього попередження; ринок страхових послуг; страховий захист; конкурентоспроможність; early warning tests; insurance market; competitiveness