Стан та тенденції розвитку консервної промисловості Киргизстану - Касимбекова, Анапія; Крижановський, Станіслав Йосипович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2022)
У роботі розглянуто стан консервної галузі Киргизстану, яка виробляє понад 25…30 % обсягу промислової продукції та понад 25 % обсягу експорту. Пріоритетними напрями переробки плодоовочевої продукції являється виробництво сухофруктів, соусів, приправ, кетчупів, фруктових підварок та натуральних соків. The paper considers the state of the canning industry in Kyrgyzstan, which produces more than 25… 30% of industrial output and more than 25% of exports. The priority areas of fruit and vegetable processing are the production of dried fruits, sauces, condiments, ketchups, fruit stews and natural juices.
Keywords: Киргизстан; консервна промисловість; продукція; кафедра технології консервування; Kyrgyzstan; canning industry; products