Газифікація біопалива як один із нетрадиційних методів отримання енергії - Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (Національний університет харчових технологій, 2008)
Наведено характеристику і принцип дії енергетичного комплексу, до складу якого входить газогенератор, який працює на відходах органічного походження. Охарактеризовано дослідну газогенераційну установку для термохімічної конверсії відходів масло-екстракційного та буряко-цукрового виробництва. The characteristic and principle of the energy complex, which includes a gas generator that runs on waste organic origin. Characterized hazoheneratsiynu research unit for thermochemical conversion of waste oil extraction and beet-sugar production.
Keywords: генераторний газ; producer gas; альтернативне паливо; alternative fuel; газогенератор; gas-producer; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту