Єщенко, Оксана АнатоліївнаЛюлька, Дмитро МиколайовичЯкобчук, Роман Леонідович2019-06-042019-06-042019Єщенко, О. А. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення / О. А. Єщенко, Д. М. Люлька, Р Л. Якобчук // Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 128-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29451Дистанційне навчання набуло широкої популярності в Україні через свою зручність і гнучкість. У Національному університеті харчових технологій дистанційне навчання проводиться на базі системи Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment – модульне об’єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище). У межах цієї навчальної платформи розроблено курси для дисциплін, що є набором тематичних розділів, ресурсів та активних елементів, які необхідно засвоїти згідно з календарним планом. Прикладом такої дисципліни є САПР (система автоматизованого проектування). Distance learning has become widespread in Ukraine because of its ease of use and flexibility. At the National University of Food Technology, distance learning is carried out on the basis of the Moodle system (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment - Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment). Within this training platform, courses are developed for disciplines, which is a set of thematic sections, resources and active elements that need to be mastered in accordance with the calendar plan. An example of such discipline is the CAD (automated design system).uk-UKнавчаннядистанційнедисциплінаteachingremotesubjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДистанційне вивчення дисциплін із комп’ютерного проектування: особливості та перспективи