Методологічні підходи до виконання наукового дослідження - Єroрова, Ірина Кузьмiвна; Порев, Сергій Миколайович; Дашковський, Юрій Олександрович; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2004)
Розглянуто методологічні принципи побудови теоретичної і практичної діяльності щодо наукового дослідження, які покладено в основу розроблення нормативно-методичної документації з організації наукових досліджень у ВНЗ. There are researched the methodological principles of building a theoretical and practical activity in the field of scientific work, which are the base of working out the normative and methodical documentation for the organization of scientific researches in high school.
Keywords: наукове дослідження; нормативно-методичний документ; наукова діяльність; технічне завдання; апробація; scientific research; regulatory and methodological document; scientific activity; specification; testing; кафедра технології цукру і підготовки води