Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини - Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна (My University, 2004)
Досліджено вплив дигідроксо сульфату алюмінію, у разі його використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин, в дифузійний сік. The effect of dihydroxy aluminum sulphate, when it is used in the extraction of sucrose from beet chips, the transition macromolecular compounds such as pectin, the diffusion juice.
Keywords: дигідроксо сульфат алюмінію (ДГСА); живильна вода; ступінь денатурації; пектинові речовини; цукроза; екстрагування; бурякова стружка; бурякоцукрове виробництво; dihydroxy aluminum sulfate (DHSA); feedwater; degree of denaturation; pectin; sucrose; extraction; beet chips; sugar beet production; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води