Ліпєц, Антон АдамовичГусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана Миколаївна2012-09-162012-09-162004Ліпєц, А. А. Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко // Наукові праці НУХТ. - 2004. - додаток № 15. – С. 7-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2610Досліджено вплив дигідроксо сульфату алюмінію, у разі його використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин, в дифузійний сік. The effect of dihydroxy aluminum sulphate, when it is used in the extraction of sucrose from beet chips, the transition macromolecular compounds such as pectin, the diffusion juice.дигідроксо сульфат алюмінію (ДГСА)живильна водаступінь денатураціїпектинові речовиницукрозаекстрагуваннябурякова стружкабурякоцукрове виробництвоdihydroxy aluminum sulfate (DHSA)feedwaterdegree of denaturationpectinsucroseextractionbeet chipssugar beet productionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиВплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканиниThesis