Пневмо- і гідротранспорт у виробництві солоду - Піддубний, Володимир Антонович; Палаш, Анатолій Анатолійович; Бут, Сергій Анатолійович (My University, 2009)
У статті наведено інформацію щодо вибору параметрів пневмо- та гідро-транспортних систем у виробництві солоду.

In the article information over is brought on the choice of parameters of pneumo - and гідро-transport systems in the production of malt.
Keywords: пропускна здатність; ефективність; транспорт; параметри; carrying capacity; efficiency; transport; parameters; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки