Гойко, Ірина ЮріївнаІвасенко, Інна АнатоліївнаГойко, Надія Олегівна2012-12-192012-12-192012Патент 99415 UA, МПК A23C 9/13 (2006.01) Спосіб виробництва кисломолочних напоїв / Гойко І. Ю., Івасенко І. А., Гойко Н. О. ; власник Національний університет харчових технологій. — № a 2011 11898 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4677Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення.The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.otherекстракт шипшиниessence of roseпектинаскорбінова кислотаpectinascorbic acidкафедра технології оздоровчих продуктівСпосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 99415)Other