Оваденко, Олена Рафіківна2021-10-082021-10-082021Оваденко, О. Р. Проект цеху переробки винограду для отримання білих сухих виноматеріалів неокисненого типу з обґрунтуванням вибору препаратів таніну потужністю 1,1 тис. т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олена Рафіківна Оваденко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2021. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35932otherвиноматеріали білі сухіокисненістьпрепарати танінуцех переробки виноградукафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для отримання білих сухих виноматеріалів неокисненого типу з обґрунтуванням вибору препаратів таніну потужністю 1,1 тис. т винограду за сезонOther