Кравченко, Ірина Йосипівна2014-06-122014-06-122014Кравченко, І. Й. Оцінка можливості використання цукрозамінників та підсолоджувачів у харчовій промисловості / І. Й. Кравченко // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : Всеукраїнська науково-практична конференція, 24-25 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014. - С. 25-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15032uk-UKцукорнатуральні та штучні підсолоджувачіхарчові продуктидієтичні продукти харчуваннясинтетичні замінники цукрунормативно-законодавчі актиsugarnatural and artificial sweetenersfoodsdiet foodssynthetic sweetenersregulatory legislationкафедра обліку і аудитуОцінка можливості використання цукрозамінників та підсолоджувачів у харчовій промисловостіArticle