Кліменок, Дарія Володимирівна2021-09-212021-09-212021Кліменок, Д. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу з додаванням солодових екстрактів за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарія Володимирівна Кліменок ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2021. – 127 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35444otherхлібний квассолодовий екстрактбезпечністьсистема HACCPпоказники відповідностікафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу з додаванням солодових екстрактів за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007Other