Шейко, Таміла ВолодимирівнаМатко, Світлана ВасилівнаМельник, Зіновій Петрович2015-10-302015-10-302015Шейко, Т. В. Теплова регенерація шунгіту для багаторазового використання у виробництві соків / Т. В. Шейко, С. В. Матко, З. П. Мельник // Проблеми промислової техніки : програма і матеріали ІХ Міжнародної наукової конференції, 20-23 жовтня 2015р. / Інститут технічної теплофізики НАН України, Національний університет харчових технологій. – К., 2015.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21759Досліджено, що для підвищенні ефективності багаторазового використання природного мінерала шунгіта, який застовують для очищення та освітлення плодо - овочевих соків в харчовій промисловості, з метою скорочення енерговитрат доцільно проводити регенерацію шунгіта перегрітою парою. Investigated that increasing the efficiency of reusable natural mineral shungite, which zastovuyut cleaning and lighting fruit - vegetable juices in the food industry to reduce energy regeneration should be performed Shungites superheated steam.шунгитадсорбціяшунгітрегенераціяперегріта параadsorptionshungitesuperheated steamregenerationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвТеплова регенерація шунгіту для багаторазового використання у виробництві соківArticle