Козак, Олександр СергійовичНазаренко, ІваннаДесик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир Іванович2024-10-282024-10-282023Визначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодження / О. Козак, І. Назаренко, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45161Розроблена експериментальна установка та методика для визначення газової проникності скоринки батону, визначено питому пропускну здатність скоринки батону в різних зонах поверхні, що дозволило визначити та випробувати режим вакуумного охолодження батону без його руйнування.An experimental setup and methodology were developed to determine the gas permeability of the loaf crust, and the specific permeability of the loaf crust in different surface areas was determined, which made it possible to determine and test the mode of vacuum cooling of the loaf without its destruction.ukгазова проникністьскоринка батонурежим вакуумного охолодженнякафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвgas permeabilityloaf crustvacuum cooling modeВизначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодженняThesishttps://orcid.org/0000-0001-8016-466Xhttps://orcid.org/0000-0002-3132-6447