Визначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодження - Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2023)
Розроблена експериментальна установка та методика для визначення газової проникності скоринки батону, визначено питому пропускну здатність скоринки батону в різних зонах поверхні, що дозволило визначити та випробувати режим вакуумного охолодження батону без його руйнування.

An experimental setup and methodology were developed to determine the gas permeability of the loaf crust, and the specific permeability of the loaf crust in different surface areas was determined, which made it possible to determine and test the mode of vacuum cooling of the loaf without its destruction.
Keywords: газова проникність; скоринка батону; режим вакуумного охолодження; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; gas permeability; loaf crust; vacuum cooling mode