Дослідження змісту основних змін та новацій нового нормативно-правового акта «Кодекс цивільного захисту України» - Резнікова, Анастасія Володимирівна; Хіврич, Олександр Васильович (My University, 2014)
Проведено аналіз основних змін та новацій, передбачених Кодексом. Зясовано, що термін «пожежна безпека» визначається як відсутність неприпустимого ризику виникнення й розвитку пожеж та пов’язаної з ними можливості завдання шкоди живим істотам, матеріальним цінностям і довкіллю. The analysis of the major changes and innovations, provided by the Code. Zyasovano that the term "fire safety" is defined as the absence of unacceptable risk of fire and development and related opportunities harming living beings, property and the environment.
Keywords: цивільний захист; civil рrotection; кодекс; codex; кафедра екології та екоменеджменту