Отримання антоціанів з лушпиння насіння соняшника - Кононенко, Марія Вячеславівна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2022)
Проведено аналітичний огляд науково-технічної літератури та підібрано більш оптимальну технологію виробництва антоціанів з лушпиння насіння соняшника

An analytical review of scientific and technical literature was carried out and a more optimal technology for the production of anthocyanins from sunflower seed husks was selected
Keywords: антоціани; антиоксиданти; соняшник; лушпиння насіння; харчові добавки; фільтрат; порошок; технологія; anthocyanins; antioxidants; sunflower; seed husk; food additives; filtrate; powder; technology; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів