Ефективність виділення легких домішок в лабораторному аспіраційному каналі - Харченко, Євген Іванович; Чорний, Валентин Миколайович; Єремеєва, Олена Анатоліївна (My University, 2017)
Наведено результати дослідження ефективності пневмосепарування пшениці в лабораторному аспіраційному каналі. Показано, що зі збільшенням вмісту домішок у зерні, ефективність їх виділення зменшується. The results of studying the effectiveness of pneumatic separation of wheat in a laboratory aspiration channel are presented. It is shown that with an increase in the content of impurities in the grain, the efficiency of their separation decreases.
Keywords: сепарування; домішки; ефективність; пшениця; separation; impurity; efficiency; wheat; кафедра технології зберігання і переробки зерна