Pasichnyi, VasylYastreba, YuliaBilotserkivets, M.2014-07-282014-07-282014Pasichnyi, V. Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels / V. Pasichnyi, Yu. Yastreba, M. Bilotserkivets // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 33https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16280Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.otherкальційальгінат натріюполіпшення якостіулучшение качествакальцийальгинат натрияquality improvementcalciumsodium alginateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівImprovement of the technology of meat products using calcium alginate gelsOther