Мірошник, А. В.Рашевська, Тамара Олексіївна2013-04-022013-04-022013Мірошник, А. В. Розроблення технології вершкового масла із спіруліною/ А. В. Мірошник, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ, 2013. – С. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7167Результатом досліджень є розроблення технології, техногічної схеми та складання рецептури масла із спіруліною. The result of research is the development of technologies and the formulation of butter with spirulina.otherвершкове маслоbuttterспірулінаspirulinaфункціональні продуктиfunctional foodкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології вершкового масла із спіруліноюThesis