Ефективнє навчання іноземним мовам в європейських краінах – шлях до спільного мовного простору - Годованець, Тамара Юріївна; Ільїна, Ольга Володимирівна (My University, 2007)
Ідея створення Європейського співтовариства змусила країни – засновниці визначити ряд завдань, зокрема в галузі освіти. Під впливом інтеграційних процесів було створено новий курс «Євронауки». Прогресивні ідеї у практиці вивчення мов сприяють удосконаленню навчального процесу у вузах
Keywords: мовна освіта; методики навчання; європейський профіль; комунікація; composant; méthodes des études; profil européen; lcommunication; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації