Роль самовиховання у студентів - Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна (My University, 2013)
Сутність самовиховання у тому, що особистість усвідомлено змінює сама себе. Самовиховання є вищим рівнем самозміни як діяльності, мета якої — зміна своєї особистості. The essence of self that the person consciously changes itself. Self is the highest level of self-transformation as an activity whose purpose - to change his personality.
Keywords: кафедра харчової хімії; самовиховання; студенти; self education; students