Склад спреду з продуктами лікарської рослини (Патент України на корисну модель № 56645) - Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла Вікторівна; Дятел, Ольга Вікторівна (My University, 2011)
Склад спреду з продуктами лікарської рослини, який включає воду, сухе знежирене молоко, масло вершкове жирністю 72,5 %, жир рослинний, екструдат рису, наповнювач, емульгатор, ароматизатор, який відрізняється тим, що як наповнювач містить шрот з плодів розторопші плямистої, як жир рослинний містить олію розторопші при наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг нормалізованої суміші: масло вершкове жирністю 72,5 % 846,5-799,29 олія розторопші 94,06-141,27 сухе знежирене молоко 4,01-2,01 екструдат рису 3,31-1,6 шрот з плодів розторопші 0,70-0,40 емульгатор 4,25-4,30 ароматизатор 0,25-0,30 вода решта. Composition spread with products of medicinal plants, which includes water, skimmed milk powder, butter fat 72,5 %, vegetable fat, extrudate rice, filler, emulsifier, flavour, which differs that as filler is contained by meal from the garden-stuffs of thistle spotted, as vegetable fat is contained oil of thistle at the following correlation of components, kg, on 1000 kg of the normalized mixture: butter fat 72,5 % 846,5-799,29 oil of thistle 94,06-141,27 skimmed milk powder 4,01-2,01 extrudate rice 3,31-1,6 meal from the garden-stuffs of thistle 0,70-0,40 emulsifier 4,25-4,30 flavour 0,25-0,30 water rest
Keywords: спред з продуктами лікарської рослини; spread with products of medicinal plants; екструдат рису; extrudate rice; шрот з плодів розторопші плямистої; meal from the garden-stuffs of thistle spotted; олія розторопші плямистої; oil of thistle spotted; кафедра технології молока і молочних продуктів