Маркетингові дослідження і планування виробництва і реалізації (збуту) продукції - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Розроблена ситуаційна задача (кейс), визначені цілі, наведені основні поняття, які необхідні для його вирішення, приведені критерії оцінювання. Situational problem (case) is designed, goals are defined, basic concepts that are required to solve it are given , evaluation criterias are given.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; кейс; цілі; основні поняття; критерії оцінювання; case; goals; basic concepts; evaluation criterias