Карпик, Галина Вікторівна2014-06-102014-06-102012Карпик, Г. В. Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок / Г. В. Карпик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 78 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів та студентів. – Київ : НУХТ, 2012. - С. 77-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14896Вивчено вплив висівок на якість макаронних виробів та обґрунтовано раціональне їх дозування. Встановлено, що дозування висівок в кількості 15 – 20% до маси борошна є максимально можливим. Із збільшенням дозування висівок закономірно зменшується міцність виробів, підвищується кислотність, збільшується перехід сухих речовин у варильну воду.uk-UKхарчові волокнапшеничні висівкимакаронні виробифізико-хімічні показникиорганолептичні властивостіпищевые волокнапшеничные отрубимакаронные изделияфизико-химические показателиорганолептические свойстваfood fiberswheat middlingmacaroni productsphysical and chemical characteristicsorganolectic specificationsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗбагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівокThesis