Євлаш, Вікторія ВладленівнаДемидов, Ігор МиколайовичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій Володимирович2013-02-052013-02-052010Євлаш, В. В. Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання / В. В. Євлаш, І. М. Демидов, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Вісник національного університету "ХПІ". – 2010. - № 52. - С. 123-132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6005У статті визначено вплив залізовмісної дієтичної добавки «Гемовітал» на якість шоколадної та кондитерської глазурі для кондитерських виробів під час зберігання. Застосовано волюметричний метод дослідження процесу окиснення жиру в глазурі для кондитерських виробів та вплив антиоксиданту «Фітрокс» на терміни зберігання глазурі для кондитерських виробів. The article estimates the influence of iron dietary supplements "Gemovital" on the quality of the chocolate and confectionery glaze for confectionery goods during storage. Volumetric applied research method of fat oxidation in confectionery glaze and "Fitroks" antioxidant effects on the shelf life of confectionery glaze has been used.uk-UKзалізовмісна дієтична добавкадієтична добавка «Гемовітал»шоколадна глазуркондитерська глазуркондитерські виробиiron dietary supplementdietary supplement "Gemovital"chocolate glazeconfectionery glazeconfectionery goodsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВизначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберіганняArticle