Ідентифікація ризиків об’єктів підвищенної небезпеки та потенційно небезпечних об'єктів - Пріндин, О. В.; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2010)
Нормативною та методичною основою ідентифікації в цьому випадку є методика, що затверджена наказом МНС від 23 лютого 2006 року №98. Якщо за результатами ідентифікації підраховано, що об’єкт не належить до належності до групи ОПН, обов’язкова перевірка його належності до групи ОПН. Normative and methodical basis of authentication in this case is methodology, that is ratified by the order of MEM MEASURES from February, 23, 2006 №98. If it is calculated on results authentication, that an object does not belong to belonging to the group ОHD, obligatory verification of his belonging to the group ОHD.
Keywords: ідентифікація; ризик; небезпека; authentication; risk; danger; кафедра екології та екоменеджменту